Obradović odgovorio Pešiću: Pitajte ga...
Željko Obradović, Foto: Starsport

crno-beli

Obradović odgovorio Pešiću: Pitajte ga...

Nije ostao dužan

Objavljeno: 14:58h

Trener Partizana Željko Obradović je uoči meča sa Virtusom prokomentarisao i izjavu selektora Svetislava Pešića o reprezentaciji.

Pešić se nada da će dobiti podršku Janisa Sferopulosa i Željka Obradovića i da će imati na raspolaganju evroligaške igrače.

Svetislav Pešić
Svetislav Pešićfoto: Starsport

- Vi ćete da pitate gospodina selektora Pešića kakvu je imao saradnju s Partizanom za ove tri godine i veoma lako ćete da razumete sve što vas zanima - odgovorio je Obradović selektoru. Ife Lundberg je na spisku Danske u terminu kada se igra "večiti" derbi.

- Kada bude došlo vreme pričaćemo o tome. Nemam pojma, niti mogu sada da razmišljam o tome - rekao je trener Partizana.

Crno-beli nakon dve uzastopne pobede dočekuju italijanski Virtus koji je na 0-4.

- Ono što je mnogo važno je da oni još nemaju pobedu, ali to je verovatno najveća opasnost pred ovu utakmicu. Oni imaju izvanredan tim, pokriven na svim pozicijama i odlično vođen. S istim trenerom od prošle godine, sa vrlo jasnim idejama. Odigraće s velikom motivacijom upravo zbog tog skora koji imaju. Prostudirali smo ih, pripremali utakmicu. I treba da kao i uvek u Evroligi damo maksimum, u smislu i koncetracije i želje i onoga što nas je krasilo do sada, a to je maksimalno angažovanje od prvog do poslednjeg sekunda. Zaista očekujem vrlo tešku utakmicu.

Obradović može da računa na sve igrače.

- Sutra određujemo tim, kao i uvek, na dan utakmice, pa ćemo videti... I jednom i drugom fale treninzi, ali treniraju vredno i sa velikom motivacijom. To je prvi preduslov. Sve drugo je otom-potom. Odigrali smo tek devet utakmica, a imamo valjda 80, tek je počela sezona. Nismo ni na osmini onoga što nas čeka - rekao je Obradović.

Partizan i Virtus se sastaju u sredu od 20.30 časova u "Beogradskoj areni".

Bonus video:

02:32

Željko Obradović o početku priprema Partizana

(Espreso/B92/Preneo: A.K.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.